Wellness

        

 

 

 

 

 

 

Candle massage

De kaarsvetmassage die uw huid laat stralen.

 

U ondergaat tijdens de Candlemassage een gehele lichaamsmassage waar er, in plaats van olie, gekozen is voor de warme balsem van de kaars. Deze balsem zorgt voor een zachte huid en een ontspannen lichaam en heeft een heerlijke zachte geur. Ik begin voor de ontspanning eerst met een hoofdmassage met drukpunten. Dit brengt u in een diepere staat van ontspanning. De warme haarolie zal uw haar doen stralen. Daarna zal uw huid worden gescrubd met dode zeezouten. Dit zorgt ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt en dat de balsem van de kaars goed wordt opgenomen. Nadat de achterkant van uw lichaam gemasseerd is, krijgt u een heerlijke rugpakking. Terwijl deze aan het intrekken is, gaan we verder met de voorkant van het lichaam zodat er een balans in het lichaam komt. Een heerlijke top-tot-teen behandeling die net wat anders is door het gebruik van kaarsvet.

 

 

      


 

 

Cocos wellness

Laat u meevoeren naar tropische oorden tijdens de Cocos Wellnessbehandeling.

De heerlijke geuren van kokos verwelkomen u in mijn schoonheidssalon. Tijdens deze bijzondere wellnessbehandeling voor het gezicht ervaart u een diepe ontspanning. Het ritme van de massage en de exotische geur van kokos die zich bevind in de warme kruidenstempels, maakt dat deze behandeling een favoriet is tijdens de zomermaanden. Dit is een heerlijke, stimulerende en harmoniserende massage die ervoor zorgt dat blokkades worden opgeheven en een nieuwe frisse vitaliteit door het lichaam stroomt.
 

   

Thai Poultice

Tijdens mijn reis om de wereld op het cruiseschip kwam ik in aanraking met een fantastische behandeling, genaamd: Thai Poultice. Vrienden uit Azie hebben de tijd genomen om mij dit ritueel aan te leren. Dit is dan ook een behandeling die ik graag geef, hij zo puur maar tegelijkertijd zó ontspannend is..
 
Tijdens dit ritueel wordt u eerst mild gereinigd, waarna ik een romige pakking op uw rug aanbreng. Vervolgens begint de energieke en ritmische massage met warme en heerlijk geurende kruidenstempels. Deze kruidstempels zijn rijk aan werkstoffen en warmte, die er voor zorgen dat de bloedcirculatie wordt geactiveerd en spanningen worden opgelost. Dit bevordert ontgifting van het lichaam. Door de prachtige balans van warmte en kruiden zullen lichaam en geest ontspannen, ontgiften en revitaliseren.

Een aanrader wanneer u echt een bijzondere ervaring wilt mee maken!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini hammam Ritual

Ervaar het geheim van het traditionele Hammamritueel op westerse wijze. Het Mini Hammam Ritual is een reinigende lichaamsbehandeling met een zijdezachte schuimmassage en een intensieve scrub die wordt gevolgd door een ontspannende oliemassage. Door de heerlijk geurende producten, de weldadige warmte en mijn vakkundige handen voelt uw huid na afloop heerlijk zacht aan en zult u een diepe ontspanning ervaren.

Een aanrader voordat u op vakantie gaat!

 

U krijgt na afloop uw Kese (traditionele Turkse scrubhandschoen) mee naar huis, zodat uw huid wekenlang zijdezacht zal aanvoelen.

 

 

Mazuri Tiba

Tijdens de Mazuri Tiba edelsteenbehandeling voor het gelaat maakt u kennis met een rijke schuimmassage en een heerlijke warme edelsteenmassage met bijzondere Afrikaanse edelstenen. Door het samenspel van traditionele Afrikaanse werkstoffen, de edelstenen, zacht geurende producten en mijn handen, ervaart u totale ontspanning voor lichaam en geest.

 

De behandeling begint met een zachte schuimreiniging. Hierna begint de manuele massage van het gelaat die over gaat in de edelsteenmassage. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende stenen die allemaal hun eigen werking hebben en ook allemaal anders zullen aanvoelen. U zult merken dat u in een steeds diepere staat van ontspanning zult raken. Tot slot masseer ik met zijdezachte kwasten een voedend masker op uw gelaat. Na de behandeling heeft u een gevoel van welbehagen en voelt uw huid zijdezacht aan. Een uitspraak die ik vaak hoor na deze behandeling, is: ‘Heerlijk, ik voel me weer herboren!’
 

 

Zen Bamboo massage

Stelt u zich eens voor: warme bamboe stokken in verschillende maten die met een heerlijk warme olie uw spieren kneden, masseren en losmaken. Pure ontspanning. Deze behandeling kunt u precies zo krijgen als u het wenst: of u nu geniet van lichte druk of juist veel kracht, na deze massage zijn uw gespannen spieren ontspannen en voelt u nieuwe energie door uw lijf stromen.

 

Dit was de favoriete massage van de passagiers op het Cruiseschip The Norwegian Pearl!

 


 

 

 

Lomi Lomi massage

 

Een massage die aan mij is doorgegeven op het schip door mijn vrienden uit Hawai. Deze traditionele Lomi-Lomi massagestijl werkt diep in op de spieren, maar is toch ontspannend. Ik gebruik hiervoor mijn gehele armen en verschillende stretchtechnieken. Deze massage is van oudsher alleen voor de koning van Hawai bedoeld, maar tegenwoordig kunt u zich ook helemaal zen voelen na deze koninklijke massage.

 

Bekijk de prijzen

De salon Behandelingen Producten
Prijslijst Blog Contact
G. Sterringastraat 68
9728 VV Groningen info@jayluana.nl
Behandeling boeken Of bel 06 25 26 34 22