Visagie

 

Door de jaren heen heb ik ontzettend leuke visagie opdrachten gehad. Zo heb ik de visagie gedaan voor verschillende videoclips, modeshows, musicals, optredens en fotoshoots.

 

Mocht u zelf een belangrijke afspraak, of een bijzondere gelegenheid hebben waarbij u een creatief en ervaren visagist nodig heeft dan kunt u mij altijd bellen!

 

Hieronder ziet u een kleine greep van de leuke visagie opdrachten die ik heb gehad.

 

Portfolio

Bruidsmake-up

Stralen op uw bruiloft!

 

We starten met een gesprek waarin we uw wensen en ideeën over uw haar en make-up bespreken. Aan de hand van deze ideën gaan wij aan de slag en creëren wij het bruidskapsel die u voor ogen heeft en wordt uw make-up zorgvuldig aangebracht. Uw proefmake-up vindt een aantal weken voor uw grote dag plaats in de salon of bij u thuis. Zo weten we op de dag zelf precies wat ons te doen staat.

 

Ook is het mogelijk om uw nagels te laten doen, uw wenkbrauwen bij te werken en een heerlijke gezichtsbehandeling met massage te boeken, waardoor uw huid een boost heeft gehad en u nog meer zult stralen.

 

Workshops

 

Gezellig met vriendinnen alle in en outs leren over hoe u uzelf het beste kunt opmaken, terwijl er een hapje en drankje klaar staat en alles voor jullie geregeld word. Klinkt als een leuke middag of avond toch? Jayluana komt bij u thuis een leuke en leerzame workshop geven. Deze workshops kunnen verschillende onderwerpen hebben, net waar jullie interesse in liggen. Zo kunnen we voor de kerst kiezen voor een mooie smokey eye, of juist tips en tricks hoe u het beste een mooie basis make-up kunt aanbrengen.

 

Ook kunnen er Dalton of Bodhi workshops gegeven worden waarbij we aan de slag gaan met huid- en lichaamsverzorging. Samen heerlijk tutten terwijl u leert hoe u het mooiste uit uzelf kunt halen.

 

Kinderfeestjes zijn ook altijd een hit! We gaan heerlijk aan de slag met de nagels en er word een leuke nail-art aangeleerd. Onder tussen is het gieren geblazen wanneer we het gezicht gaan reinigen en een lekker masker gaan aanbrengen. Tot slot leren we ze hoe ze een frisse make-up aan kunnen brengen en als alles er mooi op zit doen we nog een fotoshoot. Succes gegarandeerd!
 

Bekijk de prijzen

 

De salon Behandelingen Producten
Prijslijst Blog Contact
G. Sterringastraat 68
9728 VV Groningen info@jayluana.nl
Behandeling boeken Of bel 06 25 26 34 22