De Salon

1994: ‘Shirley wat wil je later worden als je groot bent?’
Mijn antwoord was dan: ‘schoonheidsspecialiste met een eigen salon. Mensen mooi maken, dat is wat ik wil doen!’

 

In 2005 begon ik aan de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Hier werd de basis gelegd en leerde ik van alles over wellness, het lichaam, de huid en hoe je verschillende behandelingen dient uit te voeren. Tijdens de opleiding heb ik stage gelopen in Schotland, hier maakte ik kennis met de glamour kant van het vak. Zo leerde ik onder andere hoe je door middel van visagie de sterke kanten van het gelaat kunt belichten. Toen ik terug kwam uit Schotland was het tijd voor het laatste tentamen van de opleiding, deze haalde ik met vlag en wimpel, waardoor ik op mijn 18e een startbekwame allround schoonheidsspecialiste met specialisaties in Acne en Shiatsu was geworden. Aansluitend ben ik de opleiding tot Medisch Pedicure gaan volgen, waardoor ik een brede kennis op het gebied van voeten heb ontwikkeld. Een jaar later behaalde ik dan ook mijn diploma Medisch Pedicure. Het studeren was nu afgelopen en ik kon mijn eigen salon gaan openen. Toch had ik het gevoel dat ik er nog niet helemaal klaar voor was. Ik was nog zo jong en wilde nog zoveel leren en van de wereld zien. Hierop besloot ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur.

 

De wereld rond op het cruiseschip The Norwegian Pearl. 
Dit avontuur begon met een intensieve training in Londen. Naast schoonheidsspecialiste werd ik nu ook opgeleid tot massagetherapeut en rondde ik de cursussen waxing en CND Shellac af. Na het opdoen van al deze extra kennis en kunde werd ik uitgekozen om op het cruiseschip ‘The Norwegian Pearl’ zogeheten Ionithermie Detoxification treatments uit te voeren. Het doel van deze behandeling is om mensen, naast zich mooi te laten voelen, bewuster van zichzelf te laten worden. Ik ben blij dat ik het voorrecht heb gehad om met zoveel getalenteerde beauty therapists en masseuses te hebben mogen werken. Hierdoor heb ik kennis gemaakt met tradities en rituelen van over de hele wereld.

 

Met een prachtige rugzak vol nieuwe kennis en kunde en met een nog duidelijker beeld van wie ik ben en wat ik wil kwam ik thuis. En vanaf dat moment wist ik dat ik er klaar voor was. Het is tijd om mensen zowel van binnen als buiten mooier te maken in mijn eigen salon ‘Jayluana’.
 

De salon Behandelingen Producten
Prijslijst Blog Contact
G. Sterringastraat 68
9728 VV Groningen info@jayluana.nl
Behandeling boeken Of bel 06 25 26 34 22