Pedicures

Als er iets is wat ik vaak hoor in de salon, is het: ''Shirley, ik had niet gedacht dat een pedicure zo heerlijk zou zijn. Het lijkt wel alsof ik op wolkjes loop.''.

 

Voeten zijn de basis van uw lichaam. Omdat we ze niet zo gemakkelijk zien in de spiegel, vergeten we ze vaak, maar voeten verdienen de aandacht. Geef ze eens een pedicure cadeau. Uw voeten zullen u dankbaar zijn!

Cosmetische pedicure

Deze wellnessbehandeling voor gezonde voeten en nagels bestaat uit:

Reinigen van de voeten;

Scrubben van voeten en onderbenen;

Knippen en vijlen van de teennagels;

Behandelen van nagelriemen;

Verwijderen en frezen van eelt;

Voetmassage;

Polijsten van de nagels;

Voetcrème.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw nagels te laten lakken met Vinylux of Shellac.

 

Medisch Pedicure

De medische behandeling voor voeten die net wat meer zorg nodig hebben.

Tijdens deze behandeling wordt er de tijd genomen om uw voeten met uiterste zorg te behandelen en elk pijntje te verhelpen.

 

Tijdens de medische pedicure komen de volgende handelingen aanbod:

Reinigen van de voeten;

Analyse van de voeten;

Knippen van de nagels;

Verwijderen van ingegroeide nagels;

Behandelen van de nagelriem;

Behandelen van kalknagels;

Verwijderen van eelt;

Verwijderen van likdoorns;

Nareiniging van de voet;

Voetmassage met speciale voetencrème.

 

Bij kalknagels kan in verband met hygiëne geen Shellac aangebracht worden. Mocht u een Vinyluxkleur willen aanschaffen, dan kan ik deze wel op uw nagels aanbrengen, mits uw nagel dat toelaat.

 

Bekijk de prijzen

Kalknagels                    

Wanneer u last heeft van kalknagels, dan kunt u ervoor kiezen om alleen uw kalknagels bij mij te laten behandelen.

Ik neem hiervoor ruimschoots de tijd om uw nagels te behandelen en maak gebruik van speciale producten om u zo snel mogelijk van uw kalknagels af te helpen. Deze producten zijn tevens te koop in mijn salon, zodat u ook thuis de strijd tegen kalknagels aan kunt gaan.

 

De nagels worden geknipt, gefreest, goed schoongemaakt, dunner gemaakt en behandeld met naproducten. Uw nagels zullen er na een behandeling alweer wat beter uitzien. Toch zult u de behandeling wel (zelf) moeten herhalen om geheel van de schimmel af te komen.

 

 

Ingegroeide nagels

Niets doet zoveel pijn als een ingegroeide nagel. Meer dan eens zie ik iemand in mijn salon die haast niet meer kan lopen, altijd is die gemene ingegroeide nagel de boosdoener. Ik kan u helpen bij ingegroeide nagels door de ingegroeide nagel te verwijderen. En daarna de huid eromheen te behandelen. U zult merken dat de druk van de nagel eraf is en door mijn speciale nabehandeling groeit de nagel negen van de tien keer niet weer in.
 

Eelt

Eelt ziet er niet verzorgt uit en kan in gaan scheuren waarna uw voeten pijnlijk aan zullen voelen. U kunt ervoor kiezen om in plaats van een volledige behandeling alleen uw eelt te laten verwijderen. Ik zal eerst het eelt weg snijden waarna ik met een frees de huid zachter maak. Hierna worden uw voeten nog even verwend met een voetencrème speciaal tegen eelt. Uw voeten zullen er weer zacht en verzorgt uitzien en het blijven haken aan panty’s of sokken is verleden tijd.

Likdoorns

Heeft u altijd last van een paar plekjes op uw voeten waar net wat meer druk op staat dan op andere plekjes? Dan heeft u mogelijk een likdoorn. Deze likdoorns kunnen voor veel ongemak zorgen tijdens het lopen en zijn moeilijk  zelf te verwijderen. Het is dan een goed idee om even bij mij langs te komen want ik heb likdoorns er zo voor u uit waarna u weer op wolkjes loopt. 

 

'Loop niet langer meer rond met pijnlijke voeten maar geef uw voeten de aandacht die ze verdienen!'

De salon Behandelingen Producten
Prijslijst Blog Contact
G. Sterringastraat 68
9728 VV Groningen info@jayluana.nl
Behandeling boeken Of bel 06 25 26 34 22