Manicures

Bij Jayluana kunt u terecht voor prachtige, verzorgde handen en nagels.

 

Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en u de handen en nagels te geven die u altijd voorbij ziet komen op het internet of in de bladen. Of het u gaat om nette, verzorgde nagels of echt mooie statement nail-art, u zult aan iedereen uw prachtige handen willen showen!

 

De manicurebehandelingen kunnen gecombineerd worden met het lakken van de nagels met CND Shellac of Vinylux, waarna u dagen lang plezier heeft van uw manicure.

Manicure

In het dagelijks leven hebben onze handen het zwaar te verduren. Hierdoor kunnen nagels scheuren en zijn nagelriemen vaak droog; uw handen voelen ruw en stram aan. Een manicure biedt in deze situaties uitkomst.

 

We beginnen de behandeling door de nagelriemen te verzorgen en de nagels te vijlen in een vorm die u mooi vindt en die het mooiste staat bij uw handen. Hierna behandelen we de ribbeltjes en scheurtjes in de nagels, waarna de nagels mooi glad zijn. Dan volgen een scrub en een heerlijk ontspannende handmassage om uw handen weer zacht te maken. Ten slotte worden de nagelriemen nog zachter gemaakt met nagelriemolie en sluiten we af met een heerlijke handcrème.

 

A girl without beautiful nails is like a night without stars

Shellac

Een schitterende, hoogglans polish, die tot wel drie weken lang houdt, in de mooiste trendykleuren? Het kan met een manicure met Shellac!

 

Shellac is een polish die wordt aangebracht als een lak en wordt gedragen als een gel. De lak is dun, flexibel en sterk waardoor scheuren, krassen en doffe nagels verleden tijd zijn. Met een keuze uit meer dan 40 prachtige kleuren, is er altijd een mooie kleur die bij u past! Shellac wordt bij voorkeur aangebracht na een manicure voor het mooiste resultaat, maar kan ook worden aangebracht zonder manicure.

 

Voor echte statement nagels kunt u ook kiezen voor een prachtige nail-art waarbij ik echt de tijd neem om van uw nagels kunstwerken te maken! Voorbeelden kunt u hier, maar ook op mijn blog vinden.

 

 

Vinylux

Prachtige, gelakte nagels in verschillende trendy kleuren, die een week lang mooi blijven!

 

 

 

Bekijk de prijzen

De salon Behandelingen Producten
Prijslijst Blog Contact
G. Sterringastraat 68
9728 VV Groningen info@jayluana.nl
Behandeling boeken Of bel 06 25 26 34 22